fbpx

Bursa Okul Araç Gereçleri

Okul duvar kağıtlarımızın sök-tak özelliği olup farklı alanlarda değişiklik yapılabilmektedir, çok kolay silinebilir kir tutmaz özelliğe sahiptir ve sınırsız grafik çalışması yapılabilir.

Projelerimizde oluşturduğumuz tasarımlarımız genişletilebilmekte, güncellenebilmekte aynı zamanda ihtiyaca uygun farklı bir modüler farklı kullanım alanlarına dönüştürülebilmektedir.

Projelerimizi ve referanslarımızı incelemek için bizleri sosyal medya bağlantılarından takip edebilirsiniz.

www.raghan.com
bilgi@raghan.com
Genel Program :0850 888 85 61
Kurumsal Destek Ekibi :0539 593 00 61
Proje Destek Ekibi :0538 929 06 61

Okul Araç Gereçleri

Okullarımız için gerekli olan tüm araç ve gereçleri hemen talep edebilirsiniz.

Bursa okul araç gereçleri özel üretim okul araç gereçleri ve tüm okul araç gereçleri için tamamı yerli üretim olan ve sadece okullarımız için tamamı yerli üretim olan ve sadece okullarımız için üretilen okul araç gereçlerini web sitemiz veya diğer iletişim araçlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Belli başlı okul araç gereçleri nelerdir ;

  • Öğrenci masaları
  • Okul Duvar Panoları
  • Okul Dolapları
  • Okul Yönlendirmeler ve bilgilendirme panoları
  • Geliştirilebilir Raf Sistemleri

Okullarımız için tüm alanlarda okul araç ve gereçleri üreten tamamen yerli TSE standartlarına uygun ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı aynı zamanda Avrupa nın çeşitli kurumlarından tasarım, proje ve kapsayıcı birliktelik oluşumlar alanında bir çok ödül almış olan RAGHAN PROJE MİMARLIK, Okullarımız yine profesyonel projeler üretmektedir.

Biz Profesyoneliz Herzaman En iyisi